Терзич е щастлив от успеха над Нюкасъл в Англия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"През второто полувреме се защитавахме добре и успяхме да задържим успеха“, заяви Един Терзич

В сряда вечер отборът на Борусия Дортмунд постигна първа победа за сезона в групата си в Шампионската лига, след като надви Нюкасъл с 1:0 на английска земя. Наставникът на немския тим Един Терзич похвали своите играчи за добрата игра срещу “свраките”, които влезнаха като фаворити в срещата.

Феликс Нмеча бе големият герой за Дормтунд, след като вкара единствения гол в края на първото полувреме. Халфът завърши чудесна атака на своя тим, а до края на срещата вратарят на Дормтунд направи страхотни спасявания, за да запази аванса на своя тим.

“Имахме фантастично първо полувреме, когато надиграхме противника и стигнахме до попадение. През второто се защитавахме добре и успяхме да задържим успеха“, каза треньорът на Дортмунд Един Терзич.

“Инвестирахме много усилия, показахме много страст и дадохме всичко, за да донесем тази победа у дома”, добави треньорът на Борусия Дортмунд.

В следващия кръг на турнира Борусия Дортмунд ще посрещне Нюкасъл и нова победа ще ги доближи до класиране на 1/8-финалите в Шампионската лига.