Тиаго Силва: Може би това беше последният ми мач в Шампионската лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бразилецът бе много разочарован от представянето на своя тим

Централният бранител на Челси Тиаго Силва не бе никак доволен от отпадането на своя тим от Шампионската лига. Челси отново отстъпи на Реал Мадрид и с общ резултат от 0:4 отпадна от “турнира на богатите”.

„Малко съм изнервен, малко разочарован и малко ядосан. Може би това беше последният ми мач в Шампионската лига. Жалко е да свърши така. Ядосан съм от развитието на мача.

Мачът бе много труден. През първото полувреме играхме добре, контролирахме срещата и спряхме голови възможности (на противника). След това, ако не вкараш срещу отбор като Реал Мадрид, се случва това. Такова е нивото.

Не знам в колко мача се провалихме да отбележим, но най-трудно е да създаваме голови възможности. Просто не я вкарваме в мрежата. Не можем да виним само нападателите. В края на първото полувреме Кукурея имаше шанс, ако беше вкарал, мачът щеше да бъде различен във втората част. Това е футболът.

Имаме 7 мача до края и трябва да търсим победата във всеки един от тях. Когато носим екипа на Челси трябва да даваме всичко за победата. Трудно е, но трябва да продължим, трябва да вдигнем глави и да продължим да работим.”, сподели бразилецът за официалния сайт на “сините”.

С изказването си Тиаго Силва намекна, че може да прекрати кариерата си след като договорът му с Челси изтече, а това ще се случи в края на следващия сезон. Другата опция е 38-годишният футболист да продължи кариерата си в Южна Америка и по-точно неговата родина – Бразилия.