Тибо Вион: Показахме, че сме по-добър отбор от Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Френският защитник е впечатлен от феновете на ЦСКА

Футболистът на ЦСКА Тибо Вион заяви за dsport, че “армейците” са показали, че са по-добър отбор от Лудогорец и могат да се преборят за титлата. Френският защитник сподели и как се е стигнало до трансфера му на “Българска армия”.

“Смятам, че с показаното в края на годината в мача срещу Лудогорец нашият отбор показа, че е по-добър. Има много време до края на сезона да наваксаме този точков актив в преките двубой срещу тях и да спечелим титлата”, сподели Вион.

Французинът заяви, че е бил впечатлен от атмосферата на “Българска армия”. Той изгледа на живо двубоят с Лудогорец, преди да подпише договор с клуба.

“Когато пристигнах на преговори, беше мачът с Лудогорец и аз бях на трибуните. Естествено щом видях публика има ЦСКА, окончателно се убедих, че тук е моето място. Във Франция рядко може да се види подобна атмосфера. Дано много бързо коронавирусът да премине, защото тази публика и подкрепа от трибуните ми липсва”, казва бранителят.

“Преди да дойда в ЦСКА, проучих как са нещата. Видях, че има доста французи в клуба и знаех, че те ще ми помогнат да се адаптирам бързо. Тъй като бяха в клуба от по-рано, знаеха как са нещата, помогнаха ми и бързо се адаптирах. Миналата година в последния момент се провали трансферът ми в Хъл Сити. Всичко уж бе подписано, но до трансфер не се стигна. Радвам се, че бързо от ЦСКА реагираха. Явно ме бяха наблюдавали във Франция. Обадиха ми се и трансферът стана моментално”, сподели Вион.

Според защитникът на ЦСКА, нивото в българския футбол е добро.

“Честно казано първенството ми харесва. Добър шампионат на едно прилично ниво. Само ми прави впечатление в негативен аспект, че повечето тимове срещу нас играят много дефанзивно – целият отбор се защитава. Не позволяват да се получи хубав футбол, но нашият отбор се справя и с това”, каза още Тибо Вион.