Тимът на ЛеБрон Джеймс спечели Мача на звездите в НБА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Гръцкото крило на Милуоки Бъкс Янис Адетокунбо грабна приза за MVP

Тимът на ЛеБрон Джеймс надигра със 170:150 (40:39, 60:41, 46:45, 24:25) състава на Кевин Дюрант в 70-о издание на Мача на звездите в НБА, състояло се тази нощ в Атланта.

Най-резултатен в дуела беше гръцкото крило на Милуоки Бъкс Янис Адетокунбо от тима на ЛеБрон Джеймс, който се отчете с 35 точки. Именно той беше избран и за MVP (най-полезен играч в срещата).

“Просто се забавлявам. Понякога, когато се забавлявате и не мислите за резултата, просто оставяте инстинктите ви да надделеят”, коментира Адетокунбо след края на двубоя.

Деймиън Лилард от Портланд записа 32 точки, а Стеф Къри добави 28.

Дюрант пропусна двубоя заради контузия, а за неговия тим Кайри Ървинг от Бруклин се отличи с “дабъл-дабъл” – 24 точки и 12 асистенции, докато Брадли Бийл от Вашингтон завърши с 26 точки.

Супер звездата на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс вкара само 4 точки, като той прекара по-голямата част от срещата на скамейката. ЛеБрон записа по-малко от 13 минути и не се завърна на игрището през второто полувреме.

Броени часове преди мача се разбра, че Джоел Ембийд и Бен Симънс от Филаделфия няма да участват заради контакт със заразен с коронавирус.

71-о издание на шоуто ще се проведе на 20 февруари 2022 година в Кливланд.