Тирел Маласия е тръгнал по стъпките на Роналдо в Ман Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нидерландският национал работи здраво на тренировъчната база

Манчестър Юнайтед изглежда има втори Кристиано Роналдо в клуба преди мача от Висшата лига с Манчестър Сити. Съобщава се, че Тирел Маласия е един от последните играчи, които напускат тренировъчната база Карингтън всеки ден, като нидерландският национал отделя часове на тренировъчния терен, докато се стреми да развие максимално своя футболен потенциал. И това със сигурност звучи като нещо, което неговият съотборник рРоналдо е правил толкова често през годините…

Маласия се озова на пейката за първите два мача на “червените дяволи” в лигата, като Юнайтед загуби и от Брайтън, и от Брентфорд. И все пак, откакто Маласия направи своя дебют, отборът на Ерик тен Хаг се подобри значително, за да увеличи шансовете си за по-добра кампания.

Според The ​​Telegraph, Маласия е един от последните играви в тима, които напускат Карингтън всеки ден – 23-годишният футболист работи неуморно, за да гарантира, че ще използва максимално своя потенциал. И това звучи точно като това, което Роналдо би направил, когато започваше на “Олд Трафорд”.

Манчестър Юнайтед се изправя срещу Манчестър Сити днес, опитвайки да продължи скорошното си възраждане, след като спечели пет от последните си шест мача във всички състезания.