Тома Даске: Ключовата дума за Левски е „победа”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Френският бранител Тома Даске подсили Левски за новия сезон. Той говори пред френските медии за ситуацията в родния клуб, като заяви, че ключовата дума на “Герна” е „победа”.

„През лятото тренирах дълго и имах персонален треньор, за да подсиля физическите си качества. Нямах контакт с отбори от Франция. С мен се свърза агент, който ми за интереса от Левски. Бях чувал за този тим, а всичко стана за три-четири дни”, сподели Тома Даске за медията “Ouest-France”.

„Исках да заиграя в чужбина и не мислих прекалено дълго. Нямах голяма предства за България, но исках да видя този шанс, тъй като щях да играя в европейска столица. Бях информиран, че Габриел Обертан е играл в Левски, а също така и Седрик Утонджи, с който се познаваме”, заяви новият бранител на „сините”.

„Вече научих няколко думи на български език, но лошото е, че съм единственият, който говори френски. За моя радост, поне говоря и английски, а повечето от съотборниците ми го знаят. Във футболно отношение няма голяма разлика. Визията е същата. Все още обаче не съм видял и много от тукашния футбол. Играя в специален отбор, а от феновете им големи очаквания. В последните години обаче не се справя добре, а вече е и с нови собственици. За тях ключовата дума е „победа”, споделя Тома Даске.