Томаш дебютира като треньор на ЦСКА срещу Ботев Пловдив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Александър стартира периода си като наставник на „Червените“.

ЦСКА се изправя срещу Ботев Пловдив в петък вечер на стадион „Локомотив“ в София като дебют начело на отбора ще направи Александър Томаш, който избра да напусне Спартак Варна и да поеме „Армейците“ след като те се разделиха със Стипич след само 5 мача в родното първенство в което ги води хърватския специалист.

Идването на Томаш предизвика много мнения след като той стартира отлично със „Соколите“ и ги изоставя само след няколко мача, за да поеме „Червените“ като от столичния клуб са платили неустойката по договора на Александър, за да може той да си тръгне от варненския клуб.

ЦСКА записа 1 победа и 4 загуби в първите си 5 срещи в Първа Лига като загуби последните 3 и напълно логично Стипич беше уволнен.

Ботев Пловдив пък има 3 победи, 1 равенство и 1 загуба в първите си 5 мача от първенството като загубата им дойде в последния им двубой в Първа Лига и тя бе именно срещу Александър Томаш в последния му мач начело на Спартак Варна.

Седмица по-късно, Александър отново се изправя срещу „Канарчетата“ и ще опита отново да ги победи, но този път като старши треньор на ЦСКА.