Добави коментар
"Умарбаев и Гомис изиграха последните си мачове", разкри наставникът на "черно-белите".

Старши треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, сподели впечатленията си след равенството 1:1 с ЦСКА 1948 в двубой от последния кръг в Първа лига.

Специалистът намекна, че ще трябва да бъдат взети много нови футболисти през лятото и добави, че Парвиз Умарбаев и Кристиан Гомис няма да играят за „смърфовете“ през следващата кампания.

„През първото полувреме се доближихме до това, което можем. Нямам забележка към футболистите. Много мачове трябва да спечелим и съжалявам, но трябва да работим още. Показваме, че искаме във всеки мач да победим. Опитваме да налагаме нашето темпо. Оттук нататък предстои много работа и всичко ще зависи от селекцията. Поздравявам футболистите“, сподели Томаш.

„На всяка позиция искам да има конкуренция, но това зависи какво има на пазара. Локомотив е марка. Проблемът е, че трябва вземем много играчи и дано не направим грешки. Умарбаев и Гомис изиграха последните си мачове. Предложихме и на двамата договори, но не се съгласиха. Локомотив го е имало преди тях, ще го има и след тях“, каза още той.

Добави коментар
Гласувай: