Добави коментар
"Има фактори, които не искам да коментирам", заяви треньорът на Локо Пловдив

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш бе доволен от сърцето и себераздаването на своите възпитаници в срещата с Локо София. Специалистът сподели, че има фактори, които не иска да коментира. Той отбеляза, че за втори пореден двубой отборът му доиграва мача с 10 човека.

„Бяхме по-добрият отбор и съжалявам, че не спечелихме. Има фактори, които не искам да коментирам – 70-а минута има 10 нарушения от тях 6 жълти картона. Предният мач играем с десет човека, сега също. В началото на мача започнахме добре трябваше да продължим по същия начин. Ние тренирамме да притежаваме топката. Имаме четири ситуации, в които трябваше да отбележим, но доста работа ни чака“, сподели Томаш.

„Виждам положителни неща, но виждам и че доста работа ни чака. Когато си отдаден нещата се получават. Според мен трябваше да победим днес. Със смесени чувства съм“, добави наставникът на „черно-белите“.

„Петър Витанов не е готов за игра, но го взех, защото е лидер в този отбор. Не правим ударна селекция, но искам точните хора. Искам лидери като Илко Пиргов, Митко Илиев и Витанов. Хора, около които аз да градя. Трябва много време. Доволен съм от сърцето и себераздаването на футболистите“, заяви Томаш.

Треньорът на Локо Пловдив добави, че търси съперник за контрола през следващия уикенд, тъй като мачът с ЦСКА от първенството бе отложен.

Добави коментар
Гласувай:
3.7/5 - 16 гласували