Томаш: Отново играем с 10 човека, доволен съм от себераздаването
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Има фактори, които не искам да коментирам", заяви треньорът на Локо Пловдив

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш бе доволен от сърцето и себераздаването на своите възпитаници в срещата с Локо София. Специалистът сподели, че има фактори, които не иска да коментира. Той отбеляза, че за втори пореден двубой отборът му доиграва мача с 10 човека.

“Бяхме по-добрият отбор и съжалявам, че не спечелихме. Има фактори, които не искам да коментирам – 70-а минута има 10 нарушения от тях 6 жълти картона. Предният мач играем с десет човека, сега също. В началото на мача започнахме добре трябваше да продължим по същия начин. Ние тренирамме да притежаваме топката. Имаме четири ситуации, в които трябваше да отбележим, но доста работа ни чака”, сподели Томаш.

“Виждам положителни неща, но виждам и че доста работа ни чака. Когато си отдаден нещата се получават. Според мен трябваше да победим днес. Със смесени чувства съм”, добави наставникът на “черно-белите”.

“Петър Витанов не е готов за игра, но го взех, защото е лидер в този отбор. Не правим ударна селекция, но искам точните хора. Искам лидери като Илко Пиргов, Митко Илиев и Витанов. Хора, около които аз да градя. Трябва много време. Доволен съм от сърцето и себераздаването на футболистите”, заяви Томаш.

Треньорът на Локо Пловдив добави, че търси съперник за контрола през следващия уикенд, тъй като мачът с ЦСКА от първенството бе отложен.