google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Откакто поехме Етър и до началото на плейофите, бяхме с еднакъв бой точки с шестия", споделя Томаш

Наставникът на Етър Александър Томаш заяви, че малко не е стигнало на Етър да оцелее и е много горд от играчите. Той сподели, че съжалява най-вече за феновете на Етър и Велико Търново заслужава да има отбор в елита.

„Не е лесно след това, което ни се случи. Не е лесно футболистите да изиграят двубоя по този начин. Много малко не ни достигна. Гордея се с тези футболисти. Само със спортно-технически качества показахме, че сме способни да останем в елита. Много съм тъжен и емоционално разбит, че изпадаме. Мога да сваля шапка на момчетата“, заяви Томаш.

„Поддържахме едно ниво 3-4 месеца и си на 60 секунди от това да се спасиш още преди плейофите. Всичко е психология. Толкова малко, понякога е твърде много. Футболните хора ще ме разберат. Какво означава сбогуване? Първенството свърши. В понеделник ще се съберем и дано стане ясно дали ще излезем в почивка. С ръководството ще говорим“, добави наставникът на “виолетовите”.

„Откакто поехме Етър и до старта на плейофите, имахме с еднакъв бой точки с шестия. Велико Търново заслужава да има тим в елитната дивизия. Горд съм с играчи, че надскачат себе си. Съжалявам много за тях, за футболната общественост в Търново и привържениците. Не искам да говоря за бъдещето ми. Нека мине емоцията и ще говоря”, каза още Томаш.