google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Предводителят на Болярите е оптимист, че неговият тим ще победи Ботев Пловдив в петък

Наставникът на Етър Александър Томаш заяви, че основният проблем на неговия тим е липсата на достатъчно вяра в собствените възможности.

Днес тимът от Старопрестолния град отстъпи с 1:0 при визитата на ЦСКА София и остана на дъното на временното класиране в Efbet Лига с 16 точки, две по-малко от Ботев (Враца) и Монтана.

“Проблемът беше, че не си повярвахме,” заяви наставникът на Виолетовите след края на мача на “Българска армия”. “ЦСКА взе трите точки заради класните си футболисти. Още когато поех Етър казах, че трябва да променя своята философия спрямо това, което ме очаква.

“Във всеки мач трябва да играя за точки. Не ми хареса как влязохме в мача и как влязохме второто полувреме. Мисля, че нямаме чиста голова ситуация.

“Задачата ми е да вземем точка или три от всеки мач. Това, което чувствам, е, че малко не ни достигна вяра. Защото тук не може да излезеш и да не си вярваш. Етър трябва да вземе трите точки срещу Ботев Пловдив. Как ще стане това, ще го решим с моя екип и ще кажем на момчетата.”