Добави коментар
След победата над Арда пловдивчани се изкачиха на върха на класирането

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш остана изключително доволен от представянето на неговите играчи при победата с 1:0 срещу Арда (Кърджали).

„Блестящо се справиха футболистите!“ заяви Томаш след срещата, след която Черно-белите оглавиха временното класиране.

„Беше тежко, но се справиха блестящо. Противникът е доста класен и добър, но когато успяхме да затворим подстъпите към вратата ни, те се изнервиха и успяха да стигнат само до една греда.

„Искам да благодаря на публиката, защото тази победа е заради тях. Ние играхме със сърце, така се гради отбор, мога само да сваля шапка на футболистите.

„В предния домакински мач започнахме добре и вкарахме гол в 36-ата секунда. Днес момчетата издържаха добре и физически. Това е благодарение на характера и сърцата на футболистите, на публиката, но ни предстои още много работа.

„Имаше неща, които ми направиха много лошо впечатление. Време е, ако има нещо, да си кажат. Аз съм човек, който трудно си изпуска нервите.

„Това, какво говори за нашата работа, има хора, които го оценяват. Ние трябва да останем стъпили на земята, има още много мачове, но вярвам и се надявам, че всичко ще бъде добре.“

Добави коментар
Гласувай:
5/5 - 11 гласували