google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Тони Фъргюсън и Хабиб Нурмагомедов ще излязат на ринга един срещу друг през месец април в Ню Йорк. Те ще се бият за безспорната титла в лека категория на UFC 249. До срещата има доста време, но двамата често си подхвърлят изказвания пред медиите, а в последното такова Фъргюсън заяви, че ще срита задника на своя опонент.

Бившия временен шампион е готов за двубоя и сподели в интервю, че ще размаже своя опонент, като използва изразите “ще го накарам да пикае кръв” и “ще му сритам задника”.

“В момента съм малко емоционален. Пресконференцията с Хабиб бе доста напрегната. Ще ви споделя, че нещо се задава за това момче и ще му дам два в стомаха. Ще го шамаросам, ще го удрям в стомаха и ще го накарам да пикае кръв. Той трябва да е наясно, че не бива да ядосва човек като мен”, сподели Фъргюсън.

“Най-после в петия опит за битка между нас ще се изправим един срещу друг, след като 4 години не успяваме да стигнем до клетката. Ще му сритам задника. Хабиб демонстрира неуважение към UFC, тъй като изрита тяхната марка. Аз съм уверен и мисля, че съм в мислите му. Жена ми каза, че трябва да правя спаринги и аз ще изпълня препоръките й. Ще му сритам задника. Мога да направя много неща, но желаниет ми е да го накарам да пикае кръв”, каза още Тони Фъргюсън.

Нурмагомедов и Фъргюсън трябваше вече да се изправят един срещу друг 4 пъти в миналото, но до бой така и не се стигне. Фъргюсън е следил изявите на Хабиб в клетката и извън нея и не е доволен от това, че Хабиб се подиграваше на бездомници. Тони иска да го накаже за това и смята да даде най-доброто от себе си в предстоящия бой.

Срещата между Нурмагомедов и Фъргюсън е основното събитие от UFC 249 на 19 април, като боят ще се проведе в Ню Йорк.