Тони Кроос: Мислех, че Григор ще достигне до номер 1 в тениса
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Голямата звезда на Реал Мадрид и националния отбор на Германия Тони Кроос призна, че е огромен фен на българския тенисист Григор Димитров. Халфът сподели пред камерата на Eurosport, че очаквал Гришо да достигне до номер 1 в класацията на ATP. Любимия тенисист на немския национал обаче си остава Роджър Федерер.

“Избързах и казах: До пет години Димитров ще бъде изявен №1 в света.“ – мислех го, заради начина му на игра и страхотното движение по корта. За нещастие, не се получи. Може ми съм видял повече в Димитров” – сподели Кроос, който е и огромен фен на тениса, а и често пъти може да бъде забелязан на по кортовете.

“Много е трудно да надминеш Федерер. Според мен, това се дължи на комбинация от големите му успехи и невероятно красивия му стил на игра” – продължи германецът. – ” Срещали сме се няколко пъти и мога да потвърдя, че той е страхотен човек. Оставя впечатление на отдаден на семейството човек, който се интересува и от футбол. Въпреки, че любимият му отбор Базел, не му дава много поводи за радост, той продължава да ги подкрепя. За мен не е трудно да му бъда фен.” – завърши Тони Кроос.