Торино ще поиска 40 милиона евро за трансферна цел на Ман Сити
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Клубът от Серия А е готов да се раздели с халфа Самуеле Ричи срещу правилната трансферна сума

Италианският халф Самуеле Ричи попада в трансферните планове на Манчестър Сити. “Гражданите” ще се стремят да подсилят халфовата си линия през зимния трансферен прозорец след контузията на Родри. Става ясно, че Торино вероятно ще поиска около 40 милиона евро, за да се раздели с 23-годишния полузащитник.

Самуеле Ричи се утвърди като един от най-добрите млади полузащитници в италианското първенство, , откакто се присъедини към Торино от Емполи. Първоначално Ричи премина под наем в Торино в началото на 2022 г., а през лятото на същата година трансферът му стана постоянен. 23-годишният халф има над 100 мача за “биковете” и е постоянен в изявите си.

Прогресът на италианския полузащитник в Торино му помогна да стигне и до националния отбор. Изявите на Самуеле Ричи за неговия клуб и страна не останаха незабелязани, привличайки вниманието на няколко европейски гранда, сред които Ман Сити.

Интересът на Манчестър Сити към Самуеле Ричи е обясним. Шампионите на Висшата лига ще искат да вземат нов опорен полузащитник след тежката травма на Родри. И Манчестър Сити може би ще трябва да плати около 40 млн. евро, за да се сдобие със Самуеле Ричи.