Тошко Неделев: Жалко, че за третият фаул не бях вътре
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Героят за Ботев Пловдив в днешното дерби с Берое – Тодор Неделев, бе избран за играч на мача след двете попадения от фаул, които отбеляза. Тошко сподели, че е по-скоро разочарован от равенството в Битката за Тракия (3:3). Звездата на Ботев съжалява, че не беше на терена в края на мача, когато “жълто-черните” получиха пряк свободен удар на отлична позиция.

“По-скоро разочарование изпитвам. Мачът започна много лошо, като играхме много слабо до 25-ата минута. После се вдигнахме. Второто полувреме тотално надиграхме съперника. Трябва да съжаляваме”, заяви Неделев.

“Радвам се, че и двата фаула ми се получиха. Жалко, че и за третия не бях вътре. Стана много хубав мач за всички зрители. Първото полувреме получих лека контузия. Добре съм, не е сериозно”, добави той.

“Нямам обяснение за слабото начало на мача. Поведоха ни толкова рано. Поздравявам целия отбор, че за 5 минути успяхме да изравним”, каза Неделев.

“Наставникът ни каза на полувремето, че трябва да излезем и да обърнем мача. Само ние можем да обърнем, както и се случи”, добави Тошко Неделев.