Тотнъм добави Артур Кабрал като опция за нов нападател
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бразилецът е поредният нападател, набелязан от ,,шпорите''

Тотнъм е добавил нападателя на Фиорентина – Артур Кабрал в списъка с потенциални заместници на Хари Кейн. Английският капитан е желан, от много, от грандовете в Европа, като все по-усилено се твърди, че Байерн Мюнхен ще бъде новия му отбор. Треньорът на Тотнъм – Андже Постекоглу, все още планира да има Кейн в състава си, защото има възможност да си поднови договора. ,,Шпорите” обаче искат да се подсигурят, ако англичанинът напусне.

Според Daily Mail,  Артур Кабрал е следен от Тотнъм, като е смятан за добра алтернатива на Кейн. С оставащи три години от настоящия му контракт, Фиорентина са в силна позиция, когато става въпрос за договаряне на трансферна сума.

25-годишният футболист отбеляза 65 гола в 106 мача за Базел, което му спечели трансфер в италианския Фиорентина през януари 2022 година. Откакто се присъедини към ,,виолетовите”, бразилецът е вкарал 19 гола и е направил четири асистенции в 64 мача във всички турнири. Кабрал изигра ключова роля за класирането на Фиорентина до финала на Лигата на конференциите през миналия сезон, като регистрира 7 гола в 14 мача.