Тотнъм е приготвил 40 млн. евро за еквадорски талант
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тотнъм подготвя оферта от 40 милиона евро за централния защитник Пиеро Инкапие от Байер Леверкузен

Английският Тотнъм Хотспър смята да направи оферта от 40 милиона евро за централния защитник на Байер Леверкузен Пиеро Инкапие, пише германското издание Kicker. “Шпорите” са на лов за централен защитник, но все още не са подписали с такъв това лято.

Антонио Конте е нетърпелив да добави ляв централен защитник към състава си и първо се обърна към Интер за евентуална сделка за Алесандро Бастони. Но италианският национал не желаеше да се премести в Англия и по този начин отхвърли възможността да работи отново с Конте. Оттогава Тотнъм е свързван с множество централни защитници. Те обаче имат сериозен интерес към Инакпие, като първите съобщения, че следят 20-годишния еквадорец се появиха през февруари тази година.

Еквадорският национал е с ляв крак и може да играе и като ляв бек, което напълно отговаря на изискванията на Конте. “Шпорите” подготвят оферта от 40 милиона евро за защитника, но може би ще трябва да работят усилено, за да убедят Леверкузен да го продаде.

Тотнъм вече направи три големи трансфера това лято. Иван Перишич пристигна от Интер със свободен трансфер, а Фрейзър Форстър се присъедини от Саутхемптън като свободен агент. Последва привличането на халфа Ив Бисума от Брайтън за около 30 млн. евро.