Тотнъм е в напреднали преговори за марокански национал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Юсеф Ен-Несири може да заиграе във Висшата лига

Отборите на Тотнъм и Севиля са напреднали в преговори за сделка на стойност 25 милиона евро за мароканския нападател Юсеф Ен-Несири.

Юсеф Ен-Несири е един от най-добрите нападатели по испанските терени от близо половин десетилетие. Възпитаник на школата на Малага, той стана известен по време на престоя си в Леганес. Мароканският нападател издигна кариерата си на следващото ниво, след като се присъедини към тима на Севиля през януари 2020 г.

27-годишният играч беше ключова фигура за Севиля през последните четири години и половина. Ен-Несири вкара 20 гола и записа 3 асистенции в 41 изяви във всички състезанияпрез сезон 2023/24. Мароканският национал може да е изиграл последния си мач за тима от Андалусия, тъй като трансфер във Висшата лиа е доста вероятен. Ен-Несири бе свързван също с Уест Хем, но друг лондонски клуб – Тотнъм Хотспър, може да спечели надпреварата за подписа му.

Интересът на Тотнъм към Юсеф Ен-Несири има много логика. Клубът от Северен Лондон не успя да замени Хари Кейн с добър голаджия миналата година. Затова те искат да подпишат с централен нападател през летния трансферен прозорец, като няколко имена са разглеждани. Ен-Несири е една от опциите пред Тотнъм, като мароканският национал желае да се присъедини към клуба от Северен Лондон в сделка на стойност 25 милиона евро.