Тотнъм иска да приеме Евертън пред 4,000 зрители
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Тотнъм Хотспър работи усилено по осъществяването на план, според който идната неделя Шпорите ще приемат Евертън в първия кръг от Висшата лига пред 4,000 от най-щедро плащащите свои фенове.

Всички мачове в Премиършип след подновяването на надпреварата през юни се играха пред празни трибуни, а според правителствените наредби именно така трябва да започне и новия сезон.

Telegraph обаче съобщава, че председателят на Тотнъм Даниел Леви опитва да убеди здравните власти, че запълването на по-малко от половината от сектора, на който се настаняват корпоративните клиенти на “Тотнъм Стейдиъм”, не крие рискове.

Леви е готов да гарантира, че въпросните привърженици ще спазват здравните предписания и мерки, наложени срещу разпространението на коронавируса, включително социална дистанция.

Все още обаче няма яснота на какъв принцип ще бъдат избрани въпросните 4,000 привърженици и дали пренебрегнатите фенове не биха могли да потърсят обещетение за низвергването си.

Леви вярвал, че зоната с корпоративни клиенти била много по-лесна за контролиране от всички останали сектори на стадиона с капацитет за 62,000 зрители.