Тотнъм иска да приеме Евертън пред 4,000 зрители

Прочетена:1753
Тотнъм иска да приеме Евертън пред 4,000 зрители 1
1 0

Тотнъм Хотспър работи усилено по осъществяването на план, според който идната неделя Шпорите ще приемат Евертън в първия кръг от Висшата лига пред 4,000 от най-щедро плащащите свои фенове.

Всички мачове в Премиършип след подновяването на надпреварата през юни се играха пред празни трибуни, а според правителствените наредби именно така трябва да започне и новия сезон.

Telegraph обаче съобщава, че председателят на Тотнъм Даниел Леви опитва да убеди здравните власти, че запълването на по-малко от половината от сектора, на който се настаняват корпоративните клиенти на “Тотнъм Стейдиъм”, не крие рискове.

Леви е готов да гарантира, че въпросните привърженици ще спазват здравните предписания и мерки, наложени срещу разпространението на коронавируса, включително социална дистанция.

Все още обаче няма яснота на какъв принцип ще бъдат избрани въпросните 4,000 привърженици и дали пренебрегнатите фенове не биха могли да потърсят обещетение за низвергването си.

Леви вярвал, че зоната с корпоративни клиенти била много по-лесна за контролиране от всички останали сектори на стадиона с капацитет за 62,000 зрители.

Сподели