google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Шпорите" следят талантливия чилийски халф Дарио Осорио от Мидтиланд

Тотнъм се интересува от атакуващия халф Дарио Осорио, който се радва на невероятен възход в датския Мидтиланд, пише медията Give Me Sport. Клубът от Северен Лондон проучва чилийската звезда, която е сравнявана с бившето крило на Манчестър Юнайтед – Анхел Ди Мария.

Осорио се представяше много добре за Клуб Универсидад де Чили, преди да се присъедини към датския гранд Мидтиланд през лятото на 2023 г. 20-годишното дясно крило е записал 40 мача за Мидтиланд и допринесе за 14 гола (11 гола, 3 асистенции). Това му представяне го постави на радара на водещи клубове от Европа, като Тотнъм е много запален по футболиста.

Южноамериканецът вече е титуляр на националния отбор, а изявите му скоро може да му спечелят трансфер във Висшата лига. Тотнъм е готов да победи всички клубове, интересуващи се от Осорио. Клубът от Северен Лондон проучва младото крило от известно време и се смята, че техните представители са доста впечатлени от това, което са видели от чилиеца.

Чилийската звезда има много време да се утвърди и да стане важна част от състава на “шпорите” под ръководството на Анге Постекоглу, ако премине в клуба. Не е изненада да видим, че Тотнъм се бори за подписа му, тъй като лондончани се фокусираха върху привличането на млади играчи.