google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Няколко оферти на ..шпорите" вече бяха отхвърлени

Клубът от Северен Лондон наскоро беше свързван с потенциален трансфер на Доминик Соланке от Борнемут, който има договор до лятото на 2027 година. Скорошни новини предполагат, че ,,шпорите” не желаят да счупят трансферния си рекорд, за да подпишат със Соланке, като се смята, че ,,черешките” държат да получат 65 милиона паунда, които са вписани в договора му като освобождаваща клауза.

Тъй като Тотнъм не желае да отговори на финансовите изисквания на Борнемут, TEAMtalk съобщава, че ,спърс” подготвят сделка, която да включва пари плюс играч от клуба. В статията се твърди, че са готови да предложат 50 милиона паунда и един играч, за да имат английския нападател в отбора си.

Тотнъм сключиха няколко сделки това лято, включително привличането на Лукас Бергвал и Арчи Грей. Те също така наеха Янг Мин Хьок още през януари, докато Тимо Вернер се присъедени в клуба с постоянен трансфер след като изкара последните 6 месеца в клуба под наем.

,,Шпорите” ще се опитат да направят още високопрофилни трансфера, тъй като се стремят да надградят петото си място от миналия сезон във втория кампания на Андже Постеоглу начело на клуба. Позицията ,,номер девет” е тази, в която Тотнъм искат да се подсилят най-много, след като не успяха да заменят Хари Кейн след напускането му миналото лято.