Тотнъм продължава да се интересува от защитник на Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Съобщава се, че Тотнъм иска да подпише с Антонио Рюдигер, докато Челси се готви да предложи нов договр на бранителя, за да го задържи на "Стамфорд Бридж"

Отборът на Челси в момента води преговори с Антонио Рюдигер за нов договор, докато Тотнъм е нащрек, ако сделката между “сините” и бранителя пропадне.

Германският защитник е в основата на защитата на Челси под ръководството на новия треньор Томас Тухел, поради което клубът иска да задържи Рюдигер след впечатляващите му изяви в последните мачове. Челси е готов да предложи на защитника нов дългосрочен договор през лятото. Самият играч иска бъдещето му да бъде решено преди отварянето на трансферния прозорец и е вероятно той да подпише нов договор съвсем скоро, ако Челси се съгласи с изискванията му за заплата. Договорът на Рюдигер изтича през лятото и по този начин клубът иска да преподпише с него, вместо да го загуби като свободен агент

Тотнъм пък търси нов централен защитник, тъй като Ерик Дайър не отговаря на стандартите, изисквани от Жозе Моуриньо. “Шпорите” се доближиха много до привличането на Рюдигер миналото лято и се надяваха да постигнат сделка в заключителните етапи на трансферния прозорец. Искането на Челси от 4 милиона британски лири за трансфер под наем, както и покриване на цялата му заплатаот 150 000 британски лири на седмица, беше счетено за твърде високо от Тотнъм и следователно трансферът не се осъществи. Тимът на Жозе Моуриньо обаче запазва интереса си към германския защитник и може да го привлече като свободен агент, ако Рюдигер не преподпише с Челси.