google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Шпорите" имат споразумение с Реал Бетис за привличането на Джони Кардосо

Според информация на медията The Daily Telegraph, отборът на Тотнъм ще има двуседмичен прозорец да подпише с полузащитника Джони Кардосо за 25 милиона евро следващото лято, след като постигна споразумение с Реал Бетис по време на разговорите относно завръщането на Джовани Ло Селсо в клуба от Ла Лига.

Собственикът на андалуския клуб Анхел Харо потвърди, че отборът от Северен Лондон е договорил опция за закупуване на 22-годишния американски национал за 25 милиона евро, като опцията е валидна за две седмици през летния трансферен прозорец през 2025 г. След като периодът изтече, други клубове ще могат да се състезават за подписа на полузащитника.

22-годишният Кардосо оказа голямо влияние след преместването си в Европа в началото на годината. Досега той е участвал в 23 мача за испанския клуб и си е изградил репутация. Изявите му не останаха незабелязани и доста топ клубове искат да го привлекат.

Въпреки че Кардосо има още около пет години от договора си с Бетис, испанският тим е готов да спечели пари от него следващото лято. Тотнъм може да бъде потенциална дестинация за талантливия халф, тъй като те вече имат огромно предимство в надпреварата за подписа му, тъй като използваха преговорите с Бетис за Ло Селсо, за да си осигурят изгодно споразумение с тима от Ла Лига.