google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Тотнъм ще се опита да направи сензационен транасфер и да си върне датския плеймейкър Кристиан Ериксен, който бе продаден на Интер преди осем месеца. Ериксен, който има страхотни качества и го доказа с екипа на Тотнъм, така и не успя да се наложи в състава на Антонио Конте и е много вероятно Интер да го продаде, съобщава “Кориере дело спорт”.

Кристиан Ериксен пристигна на ‘Сан Сиро’ през зимния трансферен прозорец за сума около 27 милиона евро, но сега “нерадзурите” са готови да се разделят с играча за около 20 милиона. Ериксен взима и доста голяма заплата в Интер, а негова продажба ще облекчи разходите на клуба.

От Тотнъм имат голям интерес към датския национал, тъй като Жозе Моуриньо го харесва и смята, че би могъл да повиши нивото на отбора. Ериксен надали ще има проблеми да се впише бързо в тима, тъй като игра за клуба от Северен Лондон цели седем сезона.

Предстои да видим дали Ериксен няма да премине в Тотнъм през тази или следващата седмица, което ще означава, че може да играе в сблъсъка с Локомотив Пловидив, който е на 17-ти този месец на “Лаута”.