Тотнъм закова цена от 100 млн. паунда на Хари Кейн
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Клубовете, които желаят нападателя, трябва да платят сериозна сума

Английският нападател на Тотнъм – Хари Кейн, ще бъде едно от горещите имена през летния трансферен прозорец, ако не подпише нов договор с лондончани. От ръкводоството на “шпорите” са поставили цена от 100 млн. паунда на футболиста, като желанието им е той да остане в тима и след лятото.

Голям интерес към Кейн продължава да има Манчестър Юнайтед. “Червените дяволи” ще трябва да счупят трансферния си рекорд, ако искат да вземат нападателя това лято. Преди седмици ръководството на Ман Юнайтед се е свързало с обкръжението на нападателя чрез трета страна и са били окуражени от получения отговор.

Хари Кейн ще влезе в последната година от договора си с Тотнъм в края на сезона, но въпреки това президентът Даниел Леви иска голяма сума за нападателя. Кейн би станал и най-скъпият английски играч за всички времена заедно с Джак Грийлиш, който осъществи трансфер в Ман Сити от Астън Вила за 100 млн. паунда през 2021-а година.

Очаква се Хари Кейн да реши бъдещето си след края на сезона, като има информации, че голаджията би искал да продължи да игаре за Тотнъм.