google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Усем Ауар е един от най-талантливите футболисти във френската “Лига 1”. Халфът на Лион е свързван с трансфер в Челси, но в момента не мисли за напускане на своя клуб.

21-годишният французин вероятно ще бъде продаден през лятото, но сега иска да се съсредоточи единствено върху оставащите важни мачове на “хлапетата” до края на сезона.

Полузащитникът на Лион заяви пред медиите, че не мисли да напусне тима от “Лига 1″. 21-годишният халф бе с голяма заслуга за успеха над Ювентус миналата сряда, асистирайки за победния гол на Люка Тусар.

След като още преди това блесна на най-високо ниво, куп големи клубове се интересуват от неговия подпис, като Реал Мадрид, Манчестър Сити, Ювентус и Пари Сен Жермен са в списъка с кандидатите, който сякаш се оглавява от Челси.

„Не мисля за бъдещето“, каза той за шоуто „Telefoot“ на TF1. „Предпочитам да мисля за следващите седмици. Те ще бъдат важни за Лион и за мен”.

“Все още имам с какво да допринеса на отбора и се опитвам да не затормозявам ума си, като оставам фокусиран върху това, което се случва на терена.”

Той беше възхитен от представянето на отбора срещу Юве, но призова съотборниците си да останат съсредоточени преди реванша в Торино след малко повече от две седмици.

„Никой не очакваше да изиграем подобен мач, но го направихме. Имахме вяра от самото начало и се представихме много силно като колектив”, каза Ауар.