Трансферна драма около Божинов – нов фаворит за подписа му
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Трансферна драма се разиграва около българския нападател Валери Божинов. Вчера той заяви, че ще продължи кариерата си в Катания, но е получил щедра оферта от боса на Пескара. Така вместо да поеме към Катания, днес футболистът е хванал полет за Пескара, за да се срещне с ръководните фактори на тима.

Пескара се състезава в Серия “Б” и бил по-добра дестинация за Божинов. Вчера обаче нападателят каза, че е дал дума на Катания, за да подпише с клуба от Серия “Ц”.

Президентът на Пескара обаче е осъществил контакт с Божинов и това е довело до промяна на решението на бившия играч на Ювентус и Ман Сити. Валери дори е получил оферта за договор и за следващия сезон, което е оказало съществена роля в колебанието му дали да отиде в Катания. Освен това босът на Пескара е пожелал среща очи в очи с нападателя, като се очаква тази вечер двамата да проведат разговор.

Валери обаче бе казал, че няма как да приеме друга оферта от тази на Катания, тъй като вече е голям мъж и държи на думата си. Все пак предстои да видим какъв ще бъде избора на нападателя.

През есента Валери Божинов носи екипа на Ботев Враца в efbet Лига, като не успя да се разпише в нито един мач на тима.