Трансферни слухове: Обамеянг, Марсиал, Вернер и др.
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Последните трансферни новини от британския печат

Ливърпул влиза в надпреварата за 16-годишната английска сензация Джъд Билингам, халфът, който се оценява на 30 милиона паунда, се свързва и с Манчестър Юнайтед.

Интер подготвя оферта за габонския нападател на Арсенал – Пиер-Емерик Обамеянг. “Нерадзурите” са готови са извадят 92 мил. паунда за 30 годишния нападател. Италианците са готови да привлекат и 24 годишната звезда на Франция и Манчестър Юнайтед- Антони Марсиал. Сделката е възможна само при евентуален трансфер на Лаутаро Мартинез. 22-годишния аржентинец е силно желан от Барселона.

Манчестър Сити и Реал Мадрид са основните кандидати за Фабиан Руиз. Халфът на Наполи е оценен на 80 мил. паунда.

Лестър готви втора оферта за полузащитникът на Селтик Калъм МакГрегър.

23 годишния немски нападател на РБ Лайпциг Тимо Вернер е свързван с Ливърпул. Той описва Юрген Клоп като “най-добрия треньор в света”.

Звездата на Астън Вила Джак Грейлиш опроверга слуховете за евентуален трансфер в Манчестър Юнайтед или Ливърпул. Английският халф определи новините около трансфера като “щипка сол”.

Английският халф на Манчестър Сити Фил Фоудън предпочита да остане в клуба и да се бори за титулярно място, вместо да бъде изпратен някъде под наем.

Челси проявява интерес към нападателя на Интер Мауро Икарди. Аржентинецът играе под наем в ПСЖ.

Шефийлд Юнайтед ще направи оферта от 20 мил. паунда за защитника на Лийдс Калвин Филипс.

Сръбският халф на Манчестър Юнайтед Неманя Матич иска да остане на “Олд трафорд”. 31-годишния футболист е с изтичащ контракт и може да преговаря и с други отбори.

Уест Хем е фаворит за подписа на нападателя на Амиен Серху Гуйраси. Цената на тарана е около 23 милиона паунда. Интерес към французина проявяват още Брайтън и Тотнъм.

Сделката за нападателя на Реал Мадрид Гарет Бейл е била на 90% уредена, но е пропаднала заради увеличение на цената в последната минута. Твърдението е на треньора на Гланджоу Сънинг Козмин Олароу.

Брайтън планира да разшири капацитета на “Амекс Стейдиъм” от 30 750 до минимум 32 000 седящи места.