Транспаранти против Боби Михайлов се появиха в цялата страна
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
За утре е предвиден протест пред сградата на футболната централа в Бояна, а такъв се готви и пред Министерски съвет.

Редица областни градове осъмнаха с плакати срещу управлението на настоящото ръководство на Българския футболен съюз (БФС) и в частност на Борислав Михайлов.

Транспаранти с надписи против бившия вратар на “лъвовете” бяха издигнати в Бургас, Варна, Велико Търново, Добрич, Пазарджик и Ямбол, а днес привържениците на двата най-големи клуба в Пловдив – Ботев и Локомотив, също се стягат да изразят своята позиция срещу БФС.

Както е известно, утре в 17:00 часа пред базата на футболната централа в Бояна ще се състои мащабен протест, в който се очаква да вземат участие клубове и фенове от цялата страна.

“Бургас, Варна, Велико Търново, Добрич, Пазарджик и Ямбол също се подготвят за утрешния национален протест! Феновете на футбола в градовете няма да останат безучастни към несправедливостта в БФС.

А Пловдив е нетърпелив и още днес привърженици на „Ботев” и „Локомотив” излизат да изразят недоволството си. Пред Колежа и на Лаута те ще подкрепят изгонените от БФС клубове и ще се опълчат на управлението на Борислав Михайлов. „Жълто-черни” и „черно-бели” пренебрегват цветовете в името на българския футбол”, се казва в съобщението на “Фейсбук” страницата “За бъдещето на българския футбол”.