Добави коментар
Фенският тръст на "Левски" прехвърля акциите си на сдружение ''Левски на Левскарите''

От Тръст „Синя България“ направиха важно изявление, в което обявяват, че ще прехвърлят притежаваните от тях 3 041 997 бр. акции на ПФК Левски на сдружението „Левски на Левскарите“. Иначе Управителният съвет на Тръста остава същият, става ясно от информацията.

„Днес се проведе редовното отчетно-изборно събрание на Тръст „Синя България“. В зала „Пирин“ на Интер Експо Център Общото събрание прие отчета за дейността на Управителния съвет за изминалата година. Управителният съвет бе освободен от отговорност.

Присъстващите членове решиха единодушно Управителният съвет да остане в същия състав за нов период от една година – Момчил Лазаров, Георги Димитров, Иван Евстатиев, Вангел Кьосев, Влади Николов, Даниел Стрезов, Никола Бушняков.

Общото събрание на Тръст „Синя България“ прие и принципното решение притежаваните от Тръста 3 041 997 броя акции от капитала на ПФК Левски да бъдат прехвърлени на Сдружение „Левски на Левскарите“. Управителният съвет започва проучването и анализа на необходимите стъпки за изпълнение на това решение!“, пишат от Тръста.

Добави коментар
Гласувай:
3.5/5 - 17 гласували