Травмата на Сулака се оказа по-сериозна, аут е поне за месец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Пропуска визитата на Ботев (Враца) и двубоите със Славия

Футболистът на Левски Ребин Сулака ще пропусне не само предстоящата визита на Ботев (Враца), но и двубоите на „сините“ за поне месец, показват направените му пълни изследвания. Иракският национал е получил контузията в началото на седмицата, като тя се е оказала по-сериозна от очакванията, информира „Тема Спорт“. Травмата на 28-годишния централен защитник ще го извади от игра и за четвъртфинала за Купата на България срещу Славия. Ако Левски се класира за полуфиналите в турнира, Сулака ще пропусне първия двубой от тази фаза. Бранителят няма да играе и при домакинството на Славия в efbet Лига на 21 март.

Сулака премина на „Герена“ след Нова година, като преди това бе част от тима на Арда. До този момент бранителят игра и в четирите пролетни двубоя в първенството, както и в един мач за Купата на България. Иракчанинът се представи слабо при домакинството на Ботев (Пловдив), като има голяма вина за първото попадение във вратата на Звонимир Микулич.

Контузиите в Левски пък продължават да измъчват треньорския щаб. С травма е и нападателят Стивън Петков, който също няма да вземе участие в мача с Ботев (Враца). Срещата на стадион “Христо Ботев” е утре от 16:30 часа.