Треньор без загуба у нас води Лудогорец срещу ЦСКА София
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Непознаващият вкуса на поражението в България като треньор на Лудогорец Станислав Генчев ще води шампиона в очаквания с голям интерес сблъсък от шестия кръг в Първа лига с ЦСКА София в неделя от 20:30 часа на „Българска армия“.

Младият специалист е помощник на Павел Върба, който както е известно бе приет по спешност в русенско лечебно заведение заради съдови проблеми.

Очаква се чехът да започне отново да води тренировките на разградчани другата сряда и евентуално да подготви Орлите за двубоя от седмия кръг с Берое. Последната дума обаче ще имат лекарите.

За Генчев не е нещо ново да ръководи Лудогорец. Миналия август той смени Стойчо Стоев и остана на поста до края на 2019 година.

През този период бившият халф на тима успя да класира отбора в групите на Лига Европа, записвайки победи над ЦСКА (Москва) с 5:1 и Ференцварош с 3:0, както и първо място в Първа лига на полусезона.

Като наставник на Лудогорец Генчев няма загуба в България, като единствените му два поражения са от Еспаньол в турнира Лига Европа – 0:1 и 0:6.