google новини лого Последвай ни
Добави коментар

След като Манчестър Юнайтед победи Уулвс с 1:0 в надпреварата за ФА Къп, Оле Гунар Солскяер не скри задоволството си, въпреки че щастието от победата все пак беше в известна степен помрачено от контузията на Маркъс Рашфорд, заради която той напусна полето по време на двубоя.

Дали нападателят ще е отново във форма за играта с Ливърпул, което предстои, все още не е известно. Норвежецът категорично отказа да прави прогнози за състоянието на играча си и единственото, което спомена бе, че Рашфорд още преди контузията е имал известни проблеми с гърба си, а сега вече и не може да тича.

Треньорът обясни, че няма как в момента да се ангажира с прогнози за участие в предстоящото дерби в събота, но в предстоящите дни ще се разбере повече за състоянието на играча.
Относно срещата с Уулвс той направи коментар, че в края на мача и двата тима вече са били на края на силите си, но той е особено радостен, че неговите момчета все пак успяха да победят. Специално за Хуан Мата Солскяер не спести похвали, наричайки го „футболист от друга класа“, притежаващ отлични качества като бързина и последователност.