Трети нов в Левски – Асен Чандъров отново ще се пробва на “Герена”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Талантливият халф се завръща в състава на "сините" и ще опита този път да остави трайна следа в отбора.

Ръководството на Левски уреди още едно ново попълнение преди началото на зимната подготовка, която ще се състои в Дубай.

До този момент “сините” подсилиха редиците си с нападателя Рикардиньо и централния бранител Кристиан Димитров, които вече подписаха своите договори с клуба и бяха представени официално.

Третият нов, който ще акостира на стадион “Георги Аспарухов” и ще защитава фланелката на столичния гранд през пролетния полусезон, е халфът Асен Чандъров.

Въпросният играч, който в момента е на 24 години, вече има един престой в Левски. Чандъров игра при “сините” през 2019-та година, но тогава не получи много шансове за изява и се отчете с едва 4 мача за клуба.

Впоследствие полузащитникът премина в Румъния, където подписа с Академика Клинчени, но през тази година той се завърна обратно в Септември София, където собственик на отбора е неговият баща Румен Чандъров.

Информациите сочат, че личните условия на Асен Чандъров с Левски вече са уточнени, но на този етап няма пълна яснота около това за колко време двете страни ще се обвържат помежду си.