Тревожен Караславов:”Дано не последваме Левски”

Прочетена:1146
Тревожен Караславов:"Дано не последваме Левски" 1
0 0

Прокуристът на Ботев Пловдив Асен Караславов заяви, че силно се надява Канарчетата да не последват съдбата на изпадналия във задушаващ финансов недоимък Левски.

Шефът на Жълто-черните за пореден път изрази надежда, че бизнесменът Георги Самуилов може да размисли и да вземе решение да продължи да издържа клуба.

Именно той е изплатил и премиите на играчите след победата в градското дерби с Локомотив от първия кръг в първенството.

Самуилов прехвърли акциите си на фенско сдружение, което обаче бързо-бързо призна, че не е в състояние да осигурява необходимите финанси.

В петък предстои Общо събрание на клуба, след което се очакват важни решения.

“На сбирката ще разберем какво ще е бъдещето,” коментира бившият бранител Караславов. “Тепърва се търсят спонсори, но за мен най-добре ще е, ако Георги Самуилов остане.

“Сдружението води преговори с него и мисля, че има големи шансове това да се случи. Всички се надяваме на това. Господин Самуилов изплати премиите след мача с Локомотив. Надявам се да не последваме съдбата на Левски.

“Ще продължим да налагаме младите таланти на Ботев, както го правим и сега. Състоянието на клуба няма да попречи на строежа на стадион “Христо Ботев”.

“В момента аз съм единственото оперативно лице, което взема решенията в клуба и успявам да се справя с това. Изпълнихме селекцията, която треньорът пожела, и отборът в момента изглежда много добре.”

Сподели