Трилър с шест гола донесе по точка на Берое и ЦСКА 1948
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" водеха на два пъти с два гола, но накрая издъхнаха с човек по-малко

Берое и ЦСКА 1948 си поделиха по една точка в мача си от 30-ия кръг на efbet Лига. Срещата в Стара Загора беше изключително интересна и донесе много емоции за феновете и зрителите по трибуните, като те видяха две дузпи, червен картон и много красив гол почти от центъра на терена.

Домакините стартираха агресивно и във 2-ата минута Камбуров стреля, но Наумов улови без проблем. При ситуацията домакините искаха дузпа за игра с ръка на Симеон Петров, но Георги Давидов бе категоричен, че няма такава.
Трилър с шест гола донесе по точка на Берое и ЦСКА 1948 1След точно половин час игра Денислав Александров проби по левия фланг навлезе навътре и стреля, но над вратата.

Веднага след това гостите организираха нова скоростна контраатака, след като Бастунов подаде към Денислав Александров, той нанесе изстрел, но Цветков се хвърли в краката му и изби. Георги Давидов обаче получи сигнал от ВАР, че в ситуацията може да има дузпа и прегледа положението на монитора, след което посочи бялата точка. Ивайло Чочев застана зад топката и реализира за 0:1.

Точно преди почивката обаче Давидов отново беше привикан от ВАР да разгледа грубо нарушение на Чочев. Реферът взе решението си и показа втори жълт и съответно червен картон на халфа за удар с лакът.

Четири минути след полувремето Ибрахима Конте получи в наказателното поле и стреля в близкия ъгъл, но топката излезе в аут.
Трилър с шест гола донесе по точка на Берое и ЦСКА 1948 2
В 55-ата минута главният съдия за втори път посочи бялата точка в полза на ЦСКА 1948, като този път Мартин Камбуров наруши правилата в наказателноо срещу Симеон Петров. Зад топката застана Георги Русев и с красив изстрел удвои аванса на своя тим.

Само две минути по-късно обаче Камбуров се реваншира. Фал проби в наказателното поле и подаде към непокрития таран на “зелените”, който трудно успя да овладее топката, но след това безкомпромисно реализира. Веднага след това Камбуров беше близо и до втори гол, но не успя да отбележи.

В 67-та минута обаче Георги Русев стигна до своето второ попадение.Той забеляза, че Перниш е напуснал мястото си пред вратата и го прехвърли с удар почти от центъра!

Само три минути по-късно Берое отново намали изоставането си. Цветков изведе Камбуров, той пък продължи към Конте, който отблизо реализира. Седем минути преди края Берое успя да стигне до равенството. Конте центрира в наказателното поле на гостите и там Кукула свали към Фал, който нямаше как да сбърка за 3:3.

Така Берое остава на шестото място с 39 точки, а ЦСКА 1948 е пети с 40, но и два мача по-малко. “Червените” обаче вече нямат шанс да се опитат да изместят Арда от четвъртата позиция.

Берое – ЦСКА 1948 3:3
0:1 Чочев 36
0:2 Русев 54
1:2 Камбуров 57
1:3 Георги Русев 68
2:3 Конте 70
3:3 Фал 83

Стартови състави:

Берое: Перниш, Али, Мезаг, Цветков, Фал, Конте, Василев, Лебон, Ангелов, Стефанов, Камбуров

ЦСКА 1948: Наумов, Господинов, Пиргов, Петров, Марин, Чочев, Хайдаров, Топузов, Бастунов, Александров, Русев