Трима основни играчи напускат Левски на 2 юли
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Отборът на Левски ще се раздели с трима от основните си футболисти още преди края на настоящия сезон. Новината обяви нааставникът на тима Георги Тодоров по време на пресконференцията си преди утрешното домакинство на Локомотив Пловдив.

Георги Тодоров зяави, че Милан Миятович, Хали Тиам и Дени Алар ще напуснат Левски на 2 юли. Новината е доста шокираща, като също стана ясно, че Живко Миланов ще прекрати кариерата си след мача реванш за Купата с Локомотив във вторник.

Милан Миятович бе избор номер 1 на вратата на Левски през този сезон, а в дербито с ЦСКА под рамката застана Георги Георгиев.

Халфът Хали Тиам е ключов играч в състава на Левски в последните 2 години, но ще напусне “Герена” заради високата си заплата. Той бе привлечен в състава от руския Динамо Москва и бързо се превърна в основен футболист за Левски.

Нападателят Дени Алар пък дойде с големи очаквания в Левски от Рапид Виена, но така и не успя да разгърне потенциала си, като изглежда логично да напусне “сините” предвид факта, че взима сериозна заплата.