google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Реал Мадрид излезе начело в класирането в "Ла Лига", след като записа труден успех с 2:1 над Севиля в мач от 20-ия кръг на първенството.

В много оспорван двубой на “Сантяго Бернабеу”, бразилският халф Каземиро бе големият герой за “белия балет”, след като вкара и двете попадения.

Първото полувреме на “Бернабеу” не предложи попадения, но имаше положения пред двете врати. Дори Севиля отбеляза попадение чрез нападателя Люк де Йонг, но след намесата на ВАР голът бе отмнен заради фаул на негов съотборник.

Реал Мадрид поведе в резултата в 57-ата минута, когато Лука Йович с перфектно подаване намери Каземиро и бразилецът се раписа за 1:0. Малко по-късно Севиля изравни резултат чрез своя таран Люк де Йонг, като имаше съмнения за игра с ръка на Мунир преди това, но съдиите не отмениха попадението.

Домакините обаче отново излязоха напред в резултата, след като Модрич центрира към Каземиро и халфът се разписа с глава, за да отбележи втория си гол в срещата. В 73-ата минута той можеше да вкара трето попдадение, но ударът му бе неточен. Реал Мадрид можеше да вкара трети гол три минути преди края на редовното време, но Тони Кроос пропусна от добра позиция да сложи точка на спора.

Севиля така и не успя да се добере до втори гол, с което Реал Мадрид спечели двубоя и събра 43 точки в своя актив, като има 3 повече от втория Барселона, който утре вечер приема Гранада.

Palms bet регистрация на акаунт позволява на феновете на залаганията да използват специални оферти и коефициенти за мачовете от La Liga.