Добави коментар
"Нямам съмнение, че ще Хавец ще покаже таланта си"

Мениджърът на Челси Томас Тухел смята да продължи с налагането на юноши на „сините“ в първия тим, след като част от тях имаха заслуга отборът да продължи напред във ФА Къп.

„Вратата на офиса ми е винаги отворена за треньорите и ръководителите на академията. Искам да гледам възможно най-много от тренировките и мачовете им, но Ковид-19 пандемията не ми го позволява в момента. Моето лично мнение е, че академията трябва да бъде гръбнакът на този клуб. Колкото повече момчета излизат от нея за първия отбор, толкова по-добре за Челси“, заяви германецът.

През лятото на 2020-а  лондончани пръснаха над над 200 милиона паунда за нови попълнения, като най-много „сините“ платиха за 21-годишния плеймейкър Кай Хаверц – около 71 милиона. За момента Хаверц не отговаря на очакванията, но мениджърът е на мнение, че това ще се промени рано или късно.

„Пределно ясно е, че той има потенциал и може да го покаже на терена. Някои футболисти се нуждаят от повече време за адаптация от други. Това е най-обикновен процес. Кай е наясно с таланта си и нямам съмнение, че ще го покаже“, добавя Тухел.

Добави коментар
Гласувай: