google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Новият собственик на "сините" дава 200 милиона на Тухел за трансфери

Отборът на Челси ще има нужда от доста нови попълнения през лятото. Треньорът на тима от Западен Лондон – Томас Тухел, ще разполага с 200 милиона паунда за нови попълнения през летния трансферен прозорец, съобщава „The Telegraph“. Сумата ще бъде осигурена от новите собственици на клуба.

Тухел бе категоричен пред новите собственици на Челси, че отборът ще се нуждае от нови попълнения, за да скъси дистанцията до лидерите през новия сезон. Боели е готов да подкрепи своя мениджър и ще му даде около 200 милиона паунда за трансфери през лятото.

Челси ще има нужда от подсилване най-вече в защита, тъй като доста бранители се очаква да напуснат “Стамфорд Бридж”. Основните трансферни цели на клуба са Жул Кунде, Матайс Де Лихт, Милан Шкриниар и Йошко Гвардиол. Към всички играчи обаче има интерес и от други големи отбори, така че няма да е лесно за “сините”.

Тухел ще иска и нови играчи в атака, като Рахийм Стърлинг и Кристофър Нкунку се спрягат за трансфер в Челси. Средствата за тяхното привличане може да бъдат събрани от продажбата на някой измежду Вернер, Зиеш и Пулишич.