Тухел за свадата с Конте: За мен случилото се не бе толкова лошо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“При ръкостискането беше прекалено дълго, прекалено тежко, признавам, но никой не е пострадал", обясни германският специалист.

Мениджърът на Челси Томас Тухел отговори на въпроси от журналистите в Англия, които бяха свързани със случилото се между него и Антонио Конте по време и след края на мача между Челси и Тотнъм на “Стамфорд Бридж”.

Както е известно, “сините” и “шпорите” завършиха наравно 2:2, а през второто полувреме и малко след края на двубоя се стигна до сериозни спорове между Тухел и Конте, при които двамата едва не си скочиха на бой.

“Разбира се, сега се смеем. Важно е да можеш да се смееш на себе си. Смеем се в съблекалнята, защото беше в разгара на мача. За мен случилото се не беше нещо толкова лошо. Беше страст между двама мъже, които се борят за своя отбор, нищо повече. При мен няма нищо освен огромно уважение към него и това няма да се промени”, сподели Тухел.

“При ръкостискането беше прекалено дълго, прекалено тежко, признавам, но никой не е пострадал. Той ми говори на италиански, така че не знам точно какво каза, но не сме се обиждали. Цялото нещо щеше да приключи много бързо, ако около нас нямаше 20 човека, което направи ситуацията да изглежда много по-зле, отколкото реално беше. Ако реагираш така, трябва да приемеш последствията. Видях някои от вариациите в интернет. Всеки ми се подиграва, но това е ок”, продължи германецът.

Тухел за свадата с Конте: За мен случилото се не бе толкова лошо 1

“Не съм изнервен след представянето ни миналата седмица. Изиграхме отличен мач. Работим за подсилването на тима, но не е лесно. Трансферният прозорец е отворен, има възможности, но се концентрираме върху това, което имаме, а не върху това, което може да имаме”, каза още Тухел.