Тунчев: Искам да играем приятен футбол, целта е място в топ 6
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на Арда обяви, че има неща, върху които да се работи и най-вече трябва да се изчистят грешките

Треньорът на Арда – Александър Тунчев, говори преди старта на новия сезон в родното първенство. Той обяви целите пред клуба – приятен футбол, победи и място в топ 6. Специалистът говори и за селекцията в клбуа, като сподели мнение и за новите попълнения до момента.

“Целим се този отбор да играе приятен футбол, разбира се, и да побеждаваме. За мен, колкото и да звучи нескромно, да се опитаме да се преборим за място в топ 6”, сподели Тунчев.

Треньорът на Арда е доволен от подготовката и сподели, че футболистите са разбрали неговите изисквания. Тунчев разкри, че Лъчезар Котев ще пропусне първия мач на Арда за новия сезон срещу ЦСКА.

На въпрос дали е доволен от новите попълнения Тунчев коментира: “Ако говорите за тези, които са от началото с нас – да. Ако се интересувате за Палмарис (Жозе Едералдо Да Силва Жуниор), ще му трябва още малко време за да се аклиматизира, защото той е играл в шампионат, който се провежда в Бразилия”.

“Очакваме от ЦСКА Москва последни подробности”, обясни треньорът на Арда за привличането на Ласана Н’Диае.

Треньорът на Арда заяви, че има неща, върху които да се работи и най-вече трябва да се изчистят грешките. Тунчев каза, че ще бъде по-екстремна ситуацията предвид факта, че сезонът започва със седмица по-рано.

“Колкото и да звучи като клише – необходимо е още време. Аз съм нов треньор, запознавам се още с момчетата, с всеки един по отделно, с качествата, които притежават, така, че няма да е лесно. Но момента работят сериозно във всяко едно занимание и не мога да не съм доволен като треньор”, каза бившият наставник на Локо Пловдив.