google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на Локо Пд заяви, че в отбора не са тренирали дузпи, но има опитни футболисти, ако се стигне до там.

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев говори преди утрешния мач-реванш от втория квалификационен кръг от Лигата на конференциите срещу тима на Словачко.

Специалистът заяви, че “смърфовете” няма да се прибират в глуха защита, а ще търсят попадението.

„Имаше лека умора у футболистите, но мисля, че са се възстановили напълно и всеки един от тях е готов за този мач. Дори да има умора, знаят какво е значението на този мач и всеки един от тях ще я преодолее.

Трябва да търсят ранен гол и ще започнат от първата минута. Очаквам го това нещо, играят пред родни фенове и може би ще я използват тази подкрепа, за да се опитат да ни отстранят“, започна Тунчев.

„Към момента всичко е нормално, със сигурност преди мача ще има напрежение, доста важен мач. Ние сме показали, че във важни мачове можем да преодолеем това напрежение и да показваме нашата игра. Ние сме свикнали с изказванията на нашия президент през последната година-две. Всеки един от нас трябва да вярва в неговите думи, не ги говори напразно. Нещата, които е казал до момента, сме ги изпълнили. Дано успеем да изпълним и тази заръка“, добави треньорът на Локо Пд.

„Не мога индивидуално да отбележа един футболист на Словачко. Имаме виждания от миналия мач, взели сме мерки и се надявам по най-добрия начин да се противопоставим“.

„Със сигурност няма да се прибираме отзад и да чакаме да ни отбележат. Ще се постараем ние да вкараме първи, но допълнително ние ще си го кажем това в отбора. Футболистите ще знаят какви са ни изискванията“.

„Честно да ви кажа не сме тренирали дузпи. Надявам се да не се стигне, но ако се стигне, имаме доста опитни футболисти“, допълни Александър Тунчев.