Добави коментар
"Това ще ни е като обеца на ухото и не трябва да го повтаряме"

Старши треньорът на пловдивския Локомотив Александър Тунчев изрази мнение след равенството с Етър, че „черно-белите“ сами са си направили мачът тежък, тъй като не са се възползвали от шансовете си.

„Определено не мисля, че е имало подценяване. След победата над Лудогорец, говорихме с момчетата да гледат сериозно на Етър. След идването на Томаш, те са различен отбор и се представят добре. Имахме добри ситуации, но след като реализирахме гол, чакахме мача да свърши. Сами си направихме двубоя тежък. Имахме ситуации да вкараме гол, но не успяхме да реализираме. От един удар ни отбелязаха гол. Бяхме разузнали Етър. Знаем за корнера по какъв начин го изпълняват. Явно заспахме при това положение и ни изравниха“, заяви Тунчев.

„След нещо хубаво, което направихме срещу Лудогорец, не успяхме да го задържим. Това ще ни е като обеца на ухото и не трябва да го повтаряме. В двубоите повеждаме, след което ни изравняват. Явно това е наша слабост и трябва да се опитаме да го променим“, добави треньорът на „смърфовете“.

„Надявам се Пауло Уртадо да вкара малко повече енергия и качество в отбора. Ще му трябва време, за да влезе в някаква форма. Ние сме двукратни носители на Купата на България и няма място на грешки. Трябва да играем на 100% във всеки мачове. Беласица е лидер в своята лига, Саша Симонивч върши добра работа, но ще трябва да ги отстраним. Надявам се, момчетата са умни и знаят за какво става на въпрос. Всеки играе на максимума срещу носителя на купата. Рано е да говорим за първо място. Локомотив играе мач за мач. Стараем се а показваме добра игра, не всеки мач се получава. Първо е Беласица, а след това ще мислим за ЦСКА. Те имат гостуване в Разград на Лудогорец, има много време още.“

„Ситуацията на Мартин Луков не е добра. Говорих с медицинския щаб и положението е сериозно. Ще трябва да направи снимка, но нещата не изглеждат добре“, заяви Тунчев по повод състоянието на Мартин Луков, който напусна терена принудително в началото на мача.

Добави коментар
Гласувай: