google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Искам самочувствие и да покажем, че неслучайно сме на това място", заяви младият специалист.

Старши треньорът на Арда КърджалиАлександър Тунчев, бе щастлив след успеха с 3:0 над Ботев Пловдив на “Колежа” и каза, че отборът е постигнал целта, която е била поставена, а именно – бараж за класиране в евротурнирите.

“Постигнахме целта, която си бяхме поставили. Не беше лесно, отборът на Ботев, докато имаше сили – се защитаваше добре. Измориха се, а и ние може би бяхме по-опасния отбор. Поздравявам все пак отбора на Ботев. Всеки ден повтарях, че не трябваше да подценяваме тези момчета. Явно имат качества, щом са в първия отбор и ще искат да се докажат пред тази публика”, сподели Тунчев.

“Всичко зависи от нас, радвам се, че успяха момчетата да го осъзнаят. Този мач ни идва като бонус, трябва да се насладим. Не беше лесно, имахме добри игри, но и такива, в които не показвахме това, което искахме. Търсихме нашия облик, но успяхме да постигнем това, което искахме”, обясни той.

“Искам самочувствие и да покажем, че неслучайно сме на това място. Ако сме по-добри и късметът е на наша страна, дано победим. Големи полемики има с изместването на деня за мача. Ние отдавна знаем, че баражът е на 10-и. Сгъстен цикъл е, ще се постараем да се възстановим. Ще мога да разчитам на всички играчи”, завърши Тунчев.