Турнир Висша лига на Winbet с общ награден фонд 100 000 лева
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Направи Квалифициращ Залог Без Минимален Коефициент и Стойност и Участвай

Българският сайт за спортни залози Winbet организира нов спортен турнир с общ награден фонд от 100 000 лева. Надпреварата е посветена на най-гледаното футболно първенство – английската Висша лига. А в турнира могат да участват всички активни клиенти на сайта. Те ще имат възможността да се състезават за голямата награда на турнира, докато се забавляват с любимите са футболни мачове от английското първенство. В следващите редове ще ви разкажем по-детайлно за това какво представлява новият спортен турнир на Уинбет, какви са неговите правила и условия, как можем да участваме и какви са наградите – все информация, която ще ви бъде много полезна, ако възнамерявате да се впуснете в турнира.

Най-напред да започнем от това в какъв период се провежда спортния турнир за Висшата лига. Началната дата на надпреварата 1 март 2023 година и ще продължи до 28 май 2023 година, когато е последният 38-ми кръг от английското първенство. Към турнира се отнасят залози, направени в секциите „Спорт“ и „На Живо“, включващи само мачове от Висшата лига на Англия. Турнирът няма ограничения нито за минимален коефициент за залог, нито за минимална сума за залог, нито пък в броя на поставените залози. В общи линии Уинбет дава пълна свобода на залозите в турнира, което определено е добра новина за любителите на спортните залагания. Сега обаче нека да обърнем малко по-специално внимание на няколко други важни правила за турнира.

За да бъде зачетен ваш залог, трябва да бъде единичен, множествен или системи. Ако направите залог с бонус средства, той няма да се зачита в полза на промоцията. Залози, направени на 0% марж, също няма да се зачитат в полза на промоцията. Същото важи и за кешаут залози. Както е известно, Уинбет предлага и опцията „ранно изплащане“, което във футбола се случва при аванс от два гола. За турнира обаче печеливши залози посредством опцията „ранно изплащане“, които не са излезли като краен изход във ваша полза, няма да бъдат считани в турнира.

Дойде време да обърнем внимание и на наградния фонд на турнира на Уинбет. Хазартният оператор дава награди не само за крайното генерално класиране, но и за временните класации след всеки кръг. Така например победителят във всеки кръг прибира награда от 5000 лева, а неговите подгласници взимат съответно 3000 и 2500 лева. Наградите продължават до 100-ото място, като от 50-о до 100-о място взимат по 75 лева. За генералното класиране, разбира се, наградите са по-големи. Там победителят взима 8000 лева, вторият – 5500 лева, третият – 4000 лева, а паричните награди продължават до 10-о място, като най-ниската парична награда е в размер на 750 лева.