google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" имат интерес към Оркун Кьокджю от Бенфика

Според информация на португалската медия Correio da Manha, турският национал Оркун Кьокджю е обект на интерес от страна на Ливърпул. Мениджърът на “червените” Арне Слот иска да се събере отново с 23-годишния полузащитник на Бенфика и двамата ад рабоят заедно на” Анфийлд”. “Червените” са регистрирали интереса си към бившия капитан на Фейенорд, който се представяше много силно под ръководството на Слот в клуба от Ротердам.

Оркун Кьокджю продължи със силните си изяви и в тима на Бенфика. 23-годишният играч е ключова фигура в средата на терена за португалския гранд. Той е допринесъл за седем гола в девет мача във всички състезания досега този сезон, като намери мрежата четири пъти и направи три асистенции. Арне Слот е наясно с чудесното представяне на бившия си възпитаник и желае да го привлече в Ливърпул.

Нарастващият интерес на Ливърпул към 23-годишния футболист е разбираем. Въпреки че турският национал е предимно халф, който да разбива атаките на съперника, той е много добър в създаване на положения. Бившият капитан на Фейенорд може да бъде многостранно решение в средата на терена за Ливърпул.

Договорът на Кьокджю с Бенфика обаче е доста солиден, като има освобождаваща клауза на стойност £126 милиона. Турският национал е ключов играч за лисабонци и те няма да му позволят да напусне клуба за сума по-малка от 100 млн. евро.