Удинезе е готов да плати на ЦСКА 1,5 млн. евро за Кайседо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Армейците" най-вероятно ще изчакат по-добра оферта

Представителят на Серия „А“ Удинезе е готов да плати веднага 1,5 млн. евро на ЦСКА за нападателя Жорди Кайседо, твърдят медии в родината на футболиста – Еквадор.

Мениджърът на тарана Ернан Банато вече обяви, че към клиента му има сериозен интерес от три европейски клуба – Удинезе (Италия), Базел (Швейцария) и ПСВ (Нидерландия).

Нападателят дойде на „Армията“ като свободен агент през зимата, след като стигна до съд с бившия си отбор Витория Баия, като в тима на „армейците“ се превърна бързо в ключова фигура.

Еквадорецът се адаптира бързо, а в 12 мача от първенството отбеляза 6 гола. За Купата на България нападателят записа още 3 попадения към сметката си.

Очаква се обаче ЦСКА да иска повече от 1,5 млн. евро за Кайседо, като тепърва цената на нападателя може да се повиши на трансферния пазар.

Медии в родината му съобщават, че Кайседо ще бъде повикан в националния отбори за предстоящите световни квалификации, които са последвани от Копа Америка. Ако нападателят бъде включен в селекцията, това ще означава, че той ще пропусне лятната подготовка на ЦСКА, пише “Тема Спорт”.