google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Карлос Солер може да се присъедини към "чуковете" през това лято

Испанското издание El Desmarque излиза с информация, че полузащитникът Карлос Солер е обект на интерес от страна на английския тим Уест Хем. “Чуковете” искат да ускорят привличането на испанския полузащитник от Пари Сен Жермен през летния трансферен прозорец.

Междувременно парижани искат да възстановят около 20 милиона евро с трансфер на Солер. Испанският национал се бори да остави своя отпечатък, откакто се присъедини към Пари Сен Жермен от Валенсия през септември 2022 г. Испанецът беше един от най-добрите халфове в Ла Лига, преди да заиграе на “Парк де Пренс”, където очакваше да се установи и да стане важен играч за френския гранд.

27-годишният футболист се е появил 63 пъти досега за Пари Сен Жермен, като е изиграл по-малко от 3000 минути игрово време, записвайки осем гола и осем асистенции. Въпреки че не е ключова фигура в халфовата линия на ПСЖ, акциите на Солер на пазара остават високи по средата на летния трансферен прозорец на 2024 г.

Последните информации свързват испанския полузащитник с няколко известни клуба от Висшата лига, като е бил предложен на Арсенал и Тотнъм Хотспър. Солер обаче може да премине в Уест Хем Юнайтед, тъй като “чуковете” искат да го имат в редиците си. На “Лондон Стейдиъм” желаят нов класен халф а фона на несигурността около дългосрочното бъдеще на Лукас Пакета, който е замесен в скандал със залагания от над 12 месеца.